Te gebruiken in
plaats van boter of olie

Enorm hoge
verbrandingstemperatuur: 250°C

De rijke smaak van boter, maar geen
zwart wordend vet in de pan
Pure boterolie
en dus lactose vrij

Van gras gevoerde-
biologisch gehouden koeien

Bekend uit de Ayurveda keuken,
geroemd in Paleo keuken
Te gebruiken in
plaats van boter of olie

Enorm hoge
verbrandingstemperatuur: 250°C

De rijke smaak van boter, maar geen
zwart wordend vet in de pan
Pure boterolie
en dus lactose vrij

Van gras gevoerde-
biologisch gehouden koeien

Bekend uit de Ayurveda keuken,
geroemd in Paleo keuken
Te gebruiken in
plaats van boter of olie

Enorm hoge
verbrandingstemperatuur: 250°C

De rijke smaak van boter, maar geen
zwart wordend vet in de pan
Pure boterolie
en dus lactose vrij

Van gras gevoerde-
biologisch gehouden koeien

Bekend uit de Ayurveda keuken,
geroemd in Paleo keuken

Vegs_v2 Ghee is rijk
van smaak
Ghee is een bakvet met een rijke noot-achtige smaak. Het is te gebruiken in de plaats van olie. Je kan er eigenlijk alles in bakken: een ei, pannenkoeken, groente of een stuk vlees. Door de enorm hoger verbrandingstemperatuur komen de smaken van wat je bakt prachtig tot hun recht zonder zwart vet in de pan. Superlekker en gezond! Ghee is een bakvet met een rijke noot-achtige smaak. Het is te gebruiken in de plaats van olie. Je kunt er eigenlijk alles in bakken: een ei, pannenkoeken, groente of een stuk vlees. Door de enorm hoger verbrandingstemperatuur komen de smaken van wat je bakt prachtig tot hun recht zonder zwart vet in de pan. Superlekker en gezond! Ghee is rijk van smaak
Eggs_v2 Ghee verbetert
de spijsvertering
Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee om die reden al duizenden jaren hét centrale vet. Het wordt gebruikt als medicinaal product en is het basis bakvet in de keuken. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding én bevat de vitamines A, D, E en K. Niet kunstmatig toegevoegd in een fabriek, nee, gewoon rechtstreeks uit de natuur. Ghee verbetert
de spijsvertering
Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee om die reden al duizenden jaren hét centrale vet. Het wordt gebruikt als medicinaal product en is het basis bakvet in de keuken. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding én bevat de vitamines A, D, E en K. Niet kunstmatig toegevoegd in een fabriek, nee, gewoon rechtstreeks uit de natuur.
Meat_v2 De laatste jaren klinken er steeds meer serieuze wetenschappelijke geluiden die stellen dat angst voor verzadigde vetten overdreven is. Oer-Hollandse roomboter maakt een comeback. Bakken en braden in roomboter blijft echter lastig doordat boter in de pan snel zwart wordt. Niet gezond. Ghee heeft de mooie eigenschappen van boter, maar dan met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C. Bakken in Ghee is daarom veiliger. Ghee heeft een hoge
verbrandingstemperatuur
Ghee heeft een hoge
verbrandingstemperatuur
De laatste jaren klinken er steeds meer serieuze wetenschappelijke geluiden die stellen dat angst voor verzadigde vetten overdreven is. Oer-Hollandse roomboter maakt een comeback. Bakken en braden in roomboter blijft echter lastig doordat boter in de pan snel zwart wordt. Niet gezond. Ghee heeft de mooie eigenschappen van boter, maar dan met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C. Bakken in Ghee is daarom veiliger.

Slide
Verkooppunten

Ghee wordt onder andere verkocht
bij deze winkels

Slide

Slide
Onze kijk op bakvet
Ghee Easy wordt geproduceerd door drie vrienden met een culinaire productieruimte in Bunnik. Daar maken ze van Hollandse biologische boter deze prachtige ghee. Vet goed vet

Fout vet

Plastic-knijpfles-bakvet op basis van margarine-achtig spul. Met een heleboel ‘foute’ kunstmatige ingrediënten. Soms zelfs met smaakversterker E621. We noemen geen namen, maar je weet vast wat we bedoelen. Niet in huis hebben. En, please, overtuig ook je oma

Prima vet

Zonnebloem- & olijfolie. Hartstikke lekker voor koude gerechten. Maar: de meeste plantaardige oliën zijn eigenlijk niet echt geschikt voor bakken en wokken. Je moet deze vetten niet te hoog verhitten want ze verbranden snel (meestal rond de 160ºC). Verbrand vet is niet gezond.

Vet goed vet

Bakken doe je in Ghee! Natuurlijk, wij zijn absoluut niet objectief, maar, ghee is echt top spul. Lekker vanwege een subtiele nootachtige smaak. Door de hoge verbrandingstemperatuur (250ºC) zeer geschikt om mee te bakken, braden en wokken op hoge temperaturen.

Ghee Easy in de media

Simple Img
[wdi_feed id="1"]

Ghee Easy B.V.
Wognumerstraat 97
1023 CD Amsterdam
Nederland

KvK 59324309
BTW NL853422655B01
COKZ EG-erkenningsnummer: Z4017

SKAL Bio Certificaat (pdf)

Productielocatie:
Parallelweg 7
3981 HG Bunnik
Nederland

Something is wrong.
Instagram token error.

gheeeasy

Follow
Load More